TBRegnskaB

Bogholder Vestsjælland

økonomi er

En tillidssag

Tbregnskab er professionel i bogføring for virksomheder. Vi bogfører og holder regnskab med stor omhu og fortrolighed. Med en passion for at få det hele til at gå op i en højere enhed, kan vi hjælpe dig i mål med at holde styr på din virksomhed via bogføring og regnskab.

Få tid til at drive din forretning

Vi står for regnskaberne

Skab mere tid, overblik og overskud til at drive din virksomhed. Slip besværet, og lad os hjælpe dig med regnskab og bogføring, som stjæler din tid. Nedenfor kan du se et udpluk af vores serviceydelser.

Vi har erfaring med b.la. webshops, der sælger for hele verden. Det er b.la. med opsætninger af bogføring og salg af webshops.

Vi kan hjælpe dig med at administrere dine betalinger, der kører via. paypal. Vi har styr på alle parametrene for køb og salg i Paypal.

E-handel er en voksende industri, og det kan være lidt en jungle. Vi har stor erfaring med at skulle håndtere salg på platforme som Ebay og Amazon.

Vil du spare tid på at bogføre dine udgifter og indtægter, er TBregnskab det rette valg. Skab tid, overblik og overskud.

Lad os stå for dét arbejde, der stjæler din tid fra at drive din virksomhed. Lad os stå for alle fakturaer og papirarbejde!

Vi har flair for tal. Lad os stå for lønafregning og moms. Enkelt, sikkert og effektivt.

Vi kan tilbyde at klargøre årsafslutninger og årsregnskaber. Vi har kontakt til revisorer i forbindelse med udarbejdelse af årsrapporter.

Kigge på processer der kan optimeres. Automatisk service, effektivisering, Ad hoc opgaver, oprydning i regnskab mm..

Kontakt os

allerede i dag!

Du er velkommen til at henvende dig for spørgsmål, eller ved behov for at høre mere om vores ydelser. Vi tilbyder et uforpligtende projektmøde, hvis du har interesse i at høre om dine muligheder med dine ønsker og behov i fokus.

Hvem vælger os?

Alle er naturligvis velkommen!

Vi er naturligvis åbne for alle, der måtte henvende sig. Vi har dog stor erfaring i køb og salg på diverse platforme og webshops, hvilket gør os attraktive for små- mellemstore virksomheder samt mindre detailvirksomheder og forretninger. Vi er specielt erfarne med:

Webshop-ejere: Vi har specialiseret os i e-handlerog betalinger. Det betyder, at vi henvender os specielt til webshopejere, idet vi kan stå for bogføring af webshops. 

Køb og salg i udlandet: Vi har stor erfaring med webshops, der sælger for hele verden. Vi har ekspertise i opsætninger, bogføringer og salg.

Betalinger gennem Paypal: Det kan være svært at finde rundt i Paypal, når det kommer til betalinger. Vi er rutineret i Paypal, og kan hjælpe dig med betalinger herigennem.

Salg på Amazon og eBay:
E-handel er et udbredt fænomen, der er kommet for at blive. Vi har stor erfaring med køb, salg og betalinger via platforme som f.eks. Amazon og Ebay. 

Kontakt os

allerede i dag!