TBRegnskaB

Om os

Vi skræddersyer

serviceaftaler

Med overblik kommer overskud. Vi er meget fleksible og tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov. Lad os vide, hvad du ønsker fra os. Vi kan tilbyder struktureret bogføring med alt, der hører til. Vi er specielt dygtige i webshop-salg og  betalinger.

moderne & opdateret

bogholderi og regnskab

TBRegnskab er dit bogholderi, der holder styr på regnskaberne og diverse bogføringer. Vi er opdateret på de nyeste tendenser på markedet. Herunder b.la. e-handel med stort kendskab til webshops og betalinger herigennem.

TBRegnskab er dit regnskabsfirma med professionel bogføring. Vi håndterer alt lige fra små- og  mellemstore firmaer til mindre detailvirksomheder og forretninger. Vi dækker det meste af Sjælland. Står du derfor og mangler en kompetent bogholder med et fast greb om økonomi, er du velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Kontakt os

allerede i dag

Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig på bedst mulig måde. Få tid og overblik til at drive din forretning og virksomhed i den retning, du ønsker dig. Henvend dig allerede i dag og få et tilbud, der passer til dine behov!

Bogholdere

med stor ekspertise

Trine Bøgely er ejer og stifter af TBRegnskab. Trine har stor erfaring med bogholderi og regnskaber for forretninger, der mangler et fast greb om økonomien. Trine er specialist i webshops , e-handel og alle betalinger, der er tilknyttet udlandet og webshops generelt.

Vian Jensen er din bogholder med base i Kbh. Vian er Regnskabsuddannet og sørger for omhyggelig og struktureret bogføring. Firmaets kompetencer henvender sig til dig, der ønsker at bruge tiden på at drive forretning, mens vi håndterer regnskaberne!

Bogholder vestsjælland

Trine Bøgely

Ejer & stifter
Struktur, regnskaber og overblik
Bogholder vestsjælland

Vian Jensen

Boholder
Serviceminded, Regnskabsuddannet og passioneret

Kontakt os

allerede i dag!