vores tilbud & 

priser

Fast pris

Eller pr. time

Tbregnskab er din dygtige bogholder med stor erfaring i bogføring og regnskab for små- og mellemstore virksomheder. Søger du derfor overblik og overskud, tilbyder Tbregnskab at være din professionelle højre hånd, så du får tid til at gøre dét, som du er god til.

vores Priser

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at henvende dig helt uforpligtende for at få et tilbud på din opgave. Hver opgave er forskellig, og derfor vil prisen også være det. Vi ser frem til at høre, hvordan vi bedst kan hjælpe med dine regnskaber og bogføringer.

Måske har du behov for en fast aftale, måske drejer det sig om en enkeltstående opgave eller en helt tredje ydelse. Vi er meget fleksible og sætter dine behov i første række. Henvend dig allerede i dag.

Her til højre har vi listet vores timepris, samt en opfordring til at tage kontakt, såfremt du ønsker et tilbud på oprydning i dit regnskab. Mulighederne er mange, og det handler om dine behov!

  • Timepris 380 kr. ex moms

    Antallet af de timer vi skal bruge, afhænger af flere ting, bl.a. hvor mange bilag der skal bogføres og om din banksaldo stemmer med den i regnskabet.

  • Oprydning i regnskab Kontakt for tilbud

    Hvis du har behov for at få ryddet op i regnskabet, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan give et tilbud på et tilbud og en pris.

Kontakt os

Allerede i dag